spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăDezvaluiriVedetă Antena 3: Da, am fost la proteste ! Și mă voi...

Vedetă Antena 3: Da, am fost la proteste ! Și mă voi mai duce

-

Da, am fost la proteste ! Si ma voi mai duce, scrie pe facebook una din vedetele Antenei 3, Cristina Țopescu.

- Reclama -

Si la Antena 3, ca la orice alta televiziune, fiecare gandeste cu capul lui. Si isi face emisiunile in consecinta. Publicul Antena 3 e in mare masura PSD-ist, stiu. Daca eu acum nu sunt de acord cu ce face PSD sau ce fac anumiti oameni care il conduc, sunt si voi fi injurata de fidelii PSD. spune Cristina Țopescu.

Dintre cei care va uitati la Antena 3 si credeti ca vreun partid e Dumnezeu pe pamant, eu nu cred asta si nu ma supar daca nu va mai uitati la emisiunea mea. E dreptul vostru ! Imi fac emisiunea asa cum cred eu de cuviinta, as vrea sa fie clar asta. Daca o sa-mi scada audienta si Antena 3 o sa-mi puna in vedere asta, o sa plec fara sa fac o drama din asta. Multi jurnalisti au asemenea experiente, face parte din riscurile meseriei. Uneori platesti cand nu vrei sa te dai cu majoritatea, alteori esti aplaudat pentru asta, unii te injura, altii te ridica-n slavi. Nu ma face fericita nici una dintre aceste doua extreme, mai spunea ea.

Deci da, sunt de partea oamenilor care protesteaza in Piata Victoriei, sunt pentru trezirea romanilor si pentru curajul lor de a se ridica in fata oricui si de a sanctiona orice partid si orice guvernanti care ne iau de prosti. Iubesc studentii care vin la Bucuresti ca sa fie alaturi de noi, am incredere in multi tineri si sper ca ei vor salva un popor prea mult timp cu capul plecat, mai susține Cristina Țopescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...