Vasile Dâncu: Cîțu nu va ajunge la vot în Parlament

0
122
Florin Citu, ministrul propus al Finantelor, raspunde intrebarilor adresate de membrii comisiei de specialitate a Camerei Deputatilor, in vedrea validarii sale, luni 17 februarie 2020, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, consideră că propunerea lui Florin Cîțu pentru postul de premier „nu este o propunere serioasă”, ci este doar o strategie a liberalilor de a prezenta o figură și de a arăta că au o opțiune.

„Eu nu cred că e o propunere serioasă. A mai fost propus pentru a putea fi respins și a fugit cu mandatul care i-a fost dat. Liderii liberali au spus că ei nu vor propune, că așteaptă să propună domnul președinte. (…) Poate e o propunere care vrea să arate că și PNL are o opțiune. Se simulează diversitatea. Domnul Cîțu a fost în postura de ministru de Finanțe, unde a fost un bun analist. Nu a vrut să meargă în Parlament când era chemat. S-a ocupat mai degrabă comunicațional și nu are rezultate bune. Să nu uităm că are un atac speculativ la adresa leului, prin 2008, care va cântări în opinia publică”, a afirmat Dâncu într-o intervenție telefonică la Digi24.

Vasile Dâncu a spus că nu crede că Florin Cîțu va ajunge la votul de învestire din Parlament, ci este doar o figură lansată de PNL pentru opinia publică, să se erodeze până când va fi anunțat un candidat surpriză.