spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăDezvaluiriVărul lui Coldea, abonat la contracte de stat, și-a vândut firma unui...

Vărul lui Coldea, abonat la contracte de stat, și-a vândut firma unui offshore din Seychelles

-

Generalul SRI în rezervă Florian Coldea are un văr primar care a încasat, prin contracte cu cu statul aproape 85 de milioane de euro.Firma condusă de George Tudor Coldea, vărul fostului adjunct al SRI, a primit în ultimii ani peste 5.000 de contracte de la stat. Mai bine de 4.000 dintre aceastea au fost atribuite direct între anii 2007-2016, scrie Jurnalul Național conform Evenimentul Zilei.

- Reclama -
 Printre clienţii s-a aflat inclusiv SRI, generalul cumpărând consumabile şi servicii medicale de la propriul său văr.
“Vărul generalului SRI a vândut părțile sociale ale unei firme din Cluj către un offshore cu sediul în insula Seychelles. Este vorba despre o căsuță poștală deținută, în prezent, de un asociat al lui George Tudor Coldea într-o companie clujeană ce activează în domeniul consultanței pentru afaceri si management, asociat care a dispărut, odată cu intrarea firmei în insolvență.

Lichidatorul judiciar al fostei firme la care George Tudor Coldea a deținut acțiuni susține, în fața unei instanțe de judecată, că nu reușește să intre în posesia documentelor contabile ale societății și nici a inventarului bunurilor deținute de aceasta, întrucât reprezentantul offshore-ului din Seychelles a dispărut fără urmă.

Firma în cauză este acuzată că a derulat operațiuni economice generatoare de profit și că nu a depus la organele fiscale bilanțul contabil și nici nu a declarat aceste activități.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img