Fostul primar al sectorului 5 Marian Vanghelie a arătat luni, la Curtea de Apel Bucureşti, unde a cerut modificarea controlului judiciar în dosarul în care este judecat pentru luare de mită, că doreşte să plece din ţară pentru a se trata de tusea generată de „refluxul alimentar” provocat de stres.

Ei încă demonstrează că sunt statul. Ştiţi, eu sunt un mare pericol public. Va rog să staţi la depărtare de mine că o să aveţi o mare problemă. De doi ani de zile sunt un mare pericol public. A trebuit să fac arest şi, dintr-o dată, noi românii am devenit un pericol public”, a arătat Vanghelie înainte de proces.

El a mai precizat că doreşte să plece din ţară pentru a se trata de „reflux alimentar”.

Am de 15 ani probleme de sănătate. Vedeţi tusea asta? Este pe fond de stres un reflux alimentar. Am fost la mai mulţi specialişti din Italia de-a lungul timpului….După ce te duci un pic la arest, îţi dai seama că libertatea şi sănătatea este cea mai importantă. Greutăţile în viaţă ne aduc cu picioarele pe pământ. Oriunde aş merge să mă tratez, chiar şi în România, dar ştiu lucrurile din România”, a completat Vanghelie.

Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru 1 septembrie judecarea contestaţiei fostului primar, pe motiv că avocatul acestuia este plecat în concediu. Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de către procurorii DNA în iulie 2015, pentru nouă fapte de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte fapte de spălare de bani, care ar fi fost comise când era primar al Sectorului 5.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?