spot_img
27.8 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăAnalizeVanghelie, mesaj pentru DNA: De ce nu vin cu un flagrant de...

Vanghelie, mesaj pentru DNA: De ce nu vin cu un flagrant de 200 de euro?

-

„Dacă mi se demonstrează vreodată vreo faptă concretă, nu poveşti, că am făcut ceva … toţi denunţătorii ăştia care spun că am făcut, de ce nu vin cu un flagrant de 200 de euro? Păi vorbesc de zeci de milioane şi de prostioare …Duceţi-vă în Ferentari şi duceţi-vă până în centru, la toate restaurantele, şi întrebaţi toţi ospătarii cum se comportă Vanghelie şi cum respectă, întrebaţi pe cine vreţi dumneavoastră dacă eu am vreo problemă în acest sens!”, a declarat Marian Vanghelie,după ce a fost eliberat după reținerea dictată de DNA.

„Noroc că toată lumea mă iubeşte. S-au sculat nişte băieţi tineri, unul a plecat pe traseu în Belgia, era din Sălaj, s-a sculat, mi-a pus un cerşaf de la el, curat, s-a sculat din patul de jos, s-a urcat în patul de sus şi mi-a dat voie să stau în patul lui, jos. Îmi este şi frică! Dar demnitatea e mai mare decât frica. Să nu credeţi că Mihai Viteazu sau Ştefan cel Mare – nu mă leg de numele lor! – când plecau la bătălii că nu se închinau la icoană şi nu se rugau la Dumnezeu şi nu le era frică că ar putea să moară, ba da!”, a mai declarat fostul primar Sectorul 5, la ieşirea din tribunal.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...