Vanghelie: M-au sunat multi, dar nu vreau sa ii vad

0
323

Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei Marian Vanghelie a spus, luni, că a fost sunat de foarte multe persoane, cărora le-a mulţumit şi le-a spus că nu vrea să le vadă, conform Mediafax.

Marian Vanghelie s-a prezentat, luni, la Tribunalul Bucureşti, pentru verificarea măsurii arestului la domiciliu.

El a spus că a fost sunat de mai multe persoane, fără a da nume.

”Am vorbit cu ei la telefon, nu vă dau nume, şi le-am spus în felul următor: «eu vă mulţumesc că m-aţi sunat, dar nu vreau să vă văd». Au fost persoane cărora le-am spus că nu vreau să le văd”, a afirmat Vanghelie.

Întrebat dacă a fost sunat de Liviu Dragnea şi Victor Ponta, primarul suspendat al sectorului 5 a spus: ”Nu discutăm…”.

De asemenea, întrebat dacă a fost sunat de Mircea Geoană, Vanghelie a spus că nu îl interesează ”domnul Geoană”: ”Nu mă interesează domnul Geoană, pur şi simplu nu mă interesează. Am voie să nu mă intereseze”.

Jurnaliştii l-au întrebat pe Vanghelie şi despre vacanţa premierului Ponta, iar acesta a răspuns: ”Pentru Victor Ponta este o vacanţă prelungită, cum şi-a dorit-o cred, ci nu doar prin ce face în acest moment. Dumneavoastră ştiţi mai bine”.

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, au decis magistraţii instanţei supreme.