spot_img
28.2 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriVanghelie, INFORMAȚIE BOMBĂ: 2 procurori importanți au turnat-o pe Kovesi

Vanghelie, INFORMAȚIE BOMBĂ: 2 procurori importanți au turnat-o pe Kovesi

-

Întreaga operațiune de extrădare a lui Popa a fost condusă de Coldea din biroul lui Kovesi de la DNA, a declarat Marian Vanghelie duminică în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin.

- Reclama -

Vanghelie a mai susținut că fostul prim adjunct al lui Kovesi, procurorul Marius Iacob, și fostul adjunct de la secția 1 din DNA, Gheorghe Popovici, ar fi dat declarații despre implicarea lui Kovesi în scandalul Indonezia, dar nu numai. 

Cei doi procurori au fost unii din cei mai apropiați colaboratori ai lui Kovesi.

INTERVENȚIA LUI MARIAN VANGHELIE LA B1:

”Întreaga operațiune de extrădare a lui Popa a fost condusă de Coldea din biroul lui Kovesi de la DNA (…) Eu cred că trebuie supravegheată foarte bine această operațiune. Toate se puneau în practică la comanda domnului Coldea și se petreceau în biroul doamnei Kovesi. Fiecare acțiune a avut un anumit rol pe scena politică. Acțiunea cu arestarea lui Nicolae Popa a avut un rol, iar sufrageria lui Oprea a avut un alt rol. Acolo erau Kovesi, Maior, Coldea și toți șefii importanți. În seara respectivă au fost sunați oameni din străinătate, oameni de la birourile electorale și toți oamenii cu funcție ca să se ajungă acolo unde doreau să se ajungă. Eu vă zic sigur că oamenii ăștia precum Coldea și Kovesi nu mai aparțin statului român, ei aparțin unor servicii din străinătate.”, a susținut Vanghelie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...