spot_img
30 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăDezvaluiriVanghelie: Drogurile Liviei Stanciu sunt furnizate de SPP

Vanghelie: Drogurile Liviei Stanciu sunt furnizate de SPP

-

Fostul lider al PSD, Marian Vanghelie, a declarat duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin că fosta șefă a Înaltei Curți și actual judecător al Curții Constituționale, Livia Stanciu, ar fi șantajată de SPP cu consumul de droguri.

- Reclama -

Vanghelie a susținut că la un moment dat Livia Stanciu primea droguri săptămânal prin intermediul unui lider interlop, dar că pe fir a apărut SPP care o monitoriza pe fosta șefă a Înaltei Curți, ca și pe alți judecători de la ÎCCJ.

Acum un ofițer de la SPP îi duce drogurile doamnei Stanciu. Sunt în deplinătatea capacităților mintale, a spus Vanghelie.

Cei de la Anti Drog din Ministerul de Interne cred că știu bine situația. Doamna ministru Carmen Dan poate să verifice informația și să ne comunice public. Sunt ofițeri în MI care au aceste informații, a precizat el.

Sunt judecători care au fost santajați să bage oameni la pușcărie. Li se urmăreau familiile.Le urmăreau activitatea în instanțe și problemele personale, a mai susținut fostul primar al sectorului 5.

El susține că mesajul Elenei Udrea cu mâna la nas ar fi fost de fapt destinat Liviei Stanciu.

Doamna Stanciu să mă dea în judecată. Dar mai întâi să facă un test anti drog și să îl prezinte public și să ne demonstreze că nu e așa, a mai susținut Marian Vanghelie.

DECLARAȚIILE LUI MARIAN VANGHELIE:

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...