spot_img
33.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăDezvaluiriVanghelie despre drogurile Liviei Stanciu

Vanghelie despre drogurile Liviei Stanciu

-

Fostul primar al sectorului 5 Marian Vanghelie a susținut duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin că are mai mult decât informații în cazul judecătoarei CCR Livia Stanciu pe care a acuzat-o că primea droguri de la SPP.

- Reclama -

Vanghelie a spus în 10 iunie în aceeași emisiune că Livia Stanciu pe când era președintele Înaltei Curți primea droguri de la un lider interlop, dar fiind supravegheată de SPP respectivul a fost scos din joc, iar cei de la Serviciul de Pază și Protecție i-au asigurat mai apoi presupusele substanțe,

La insistențele realizatorului emisiunii să prezinte probe în sprijinul acuzațiilor sale, Vanghelie a spus că are mai mult decât informații.

Nu doar am auzit. Sunt prea bătrân pentru meciul ăsta. Nu îmi permit să fac afirmații doar că am auzit. Eu știu de foarte mult timp, a precizat el.

Doamna Stanciu să mă dea în judecată. E cel mai bine. Eu nu fac afirmații să mă văd la televizor.  Sunt santajați judecători. De aceea am făcut aceste afirmații, a afirmat Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie a spus că jurnaliști ar fi contactat oficiali din Ministerul Interne  care nu au infirmat, dar nici confirmat informațiile. El nu a dezvăluit identitatea acestora.

Doamna Stanciu e în concediu acum, a susținut Vanghelie.

NOILE DEZVĂLUIRI ALE LUI MARIAN VANGHELIE

Fostul lider al PSD, Marian Vanghelie, a declarat duminică seară, 10 iunie, în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin că fosta șefă a Înaltei Curți și actual judecător al Curții Constituționale, Livia Stanciu, ar fi șantajată de SPP cu consumul de droguri.

Vanghelie a susținut că la un moment dat Livia Stanciu primea droguri săptămânal prin intermediul unui lider interlop, dar că pe fir a apărut SPP care o monitoriza pe fosta șefă a Înaltei Curți, ca și pe alți judecători de la ÎCCJ.

Acum un ofițer de la SPP îi duce drogurile doamnei Stanciu. Sunt în deplinătatea capacităților mintale, a spus Vanghelie.

Cei de la Anti Drog din Ministerul de Interne cred că știu bine situația. Doamna ministru Carmen Dan poate să verifice informația și să ne comunice public. Sunt ofițeri în MI care au aceste informații, a precizat el.

Sunt judecători care au fost santajați să bage oameni la pușcărie. Li se urmăreau familiile.Le urmăreau activitatea în instanțe și problemele personale, a mai susținut fostul primar al sectorului 5.

El susține că mesajul Elenei Udrea cu mâna la nas ar fi fost de fapt destinat Liviei Stanciu.

Doamna Stanciu să mă dea în judecată. Dar mai întâi să facă un test anti drog și să îl prezinte public și să ne demonstreze că nu e așa, a mai susținut Marian Vanghelie.

DECLARAȚIILE LUI MARIAN VANGHELIE:

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...