spot_img
8.6 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăDezvaluiriVanghelie anunță că vor apărea fotografii explozive cu Florian Coldea

Vanghelie anunță că vor apărea fotografii explozive cu Florian Coldea

-

Fostul edil al Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, dezvaluie existenta unor fotografii explozive. El a declarat marti pentru Antena 3, in timp ce se afla la Curtea de Apel Bucuresti, ca are informatii potrivit carora in curand vor aparea fotografii cu fostul sef operativ al SRI, generalul (r) Florian Coldea, in timpul unor vizite la sediul T14, unde s-ar fi dus pentru „a mai da anumite comenzi sau a mai lua anumite informatii”,scrie  Lumea Justiției.

Vanghelie a dezvăluit ca la una dintre locatiile SRI ar fi fost vazut si judecatorul Ionut Matei de la Sectia penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care s-ar fi intalnit chiar cu Florian Coldea.

- Advertisement -

Referindu-se la fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, Marian Vanghelie a sustinut ca aceasta incerca in continuare sa ia legatura cu anumite persoane din sistemul judiciar, facand referire la persoane din CSM pe care aceasta le-ar aborda.

- Advertisement -

„Presiunile veneau de la domnul Coldea, de la doamna Kovesi, de la domnul Bulancea, de la oamenii care erau acolo si faceau aceste tipuri de jocuri. Nu trebuie tratat cu superficialitate. Acestia oameni isi dau seama ca le vine randul sa raspunda. Statul Paralel exista prin intalniri intre Coldea, Maior si Ponta, Statul Paralel exista prin intalniri intre judecatori, gen Matei Ionut de la Inalta Curte, si domnul Coldea. Statul Paralel exista chiar prin ducerea domnului Coldea la T14 in sediul in continuu. Statul Paralel exista prin incercarea doamnei Kovesi de a tine legatura in continuare cu anumite persoane, fie din CSM, fie din alte forme de Justitie. Cred ca trebuie sa apara poze cu ducerea domnului Coldea, ca la el acasa, in continuare la T14, pentru a incerca sa mai dea anumite comenzi sau sa mai ia anumite informatii. Sunt sigur ca vor aparea. Eu am informatii ca vor aparea pentru ca urmeaza etapele de responsabilitate.”, a declarat Vanghelie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img