spot_img
30.8 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizeUTI Construction and Facility Management angajează 130 de oameni de execuție în...

UTI Construction and Facility Management angajează 130 de oameni de execuție în București și în țară, cu salarii nete de peste 4.000 de lei

-

Cu peste 650 de angajați care activează în București și în toate regiunile României, UTI Construction and Facility Management reprezintă unul dintre cei mai puternici jucători pe piața de construcții și facility management. În vara anului 2021, ca urmare a unui proces intern de divizare, societatea UTI Facility Management a preluat o echipă complexă și competențele aferente de antrepriză și construcții existente într-o altă companie a Grupului UTI, devenind UTI Construction and Facility Management. Acest demers a avut menirea de a întări prezența firmei cu capital 100% românesc pe piețele pe care activează, prin oferirea către clienți a unui pachet extins de servicii și instalații complementare. 

- Reclama -

„Compania UTI Construction and Facility Management derulează proiecte complexe în București și în țară, prin cele 8 Sucursale regionale, și angajează aproximativ 130 de persoane pe diverse posturi, oferind pachete salariale foarte atractive și corecte, prin contracte de muncă pe perioadă nedeterminată. Căutăm instalatori, frigotehniști, lăcătuși, electromecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenți slabi pentru proiecte în București-Ilfov, Moldova, Transilvania, Muntenia, DobrogeaSalariile personalului de execuție pot depăși 4.000 de lei net, în funcție de experiența și autorizările deținuteContractele se semnează imediat după acceptarea ofertei”, a declarat Cristian Costea – Directorul General al societății. 

- Advertisement -

Pachetele de beneficii includ: contract de muncă pe perioadă nedeterminată, salariu atractiv, spor pentru calificări speciale, tichete de masă, asigurare de viață, abonament de servicii medicale, bonusuri în funcție de performanță. 

Pentru angajații care nu locuiesc în București și sunt dipuși să se relocheze, compania poate asigura și cazare gratuită în căminele proprii, precum și transport la și de la locul de muncă. 

- Advertisement -

Detalii despre posturile disponibile se găsesc la telefon: 0731.039.713, la adresa de mail: [email protected] și pe site-ul www.uticfm.ro.

„Suntem un angajator solid, profesionist și corect, care își respectă și recompensează angajații la valoarea muncii lor. Pe o piață a forței de muncă din ce în ce mai săracă în specialiști, foarte mulți angajați sunt atrași de salarii nete mari, dar care nu sunt în totalitate trecute în contractele de muncă, sabotându-și pensia și asigurările sociale‟ a precizat dl. Costea. 

***

UTI Construction and Facility Management este activă pe piața de construcții și instalații din anul 1994, impunându-se în acest domeniu extrem de competitiv ca unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții specializate pentru obiective de infrastructură civilă sau critică. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img