spot_img
30 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăAnalizeUTI CFM va instala un sistem de securitate fizică de ultimă generație...

UTI CFM va instala un sistem de securitate fizică de ultimă generație pe Aeroportul Internațional Satu Mare

-

În data de 10 februarie 2023 UTI Construction and Facility Management a semnat contractul pentru Dezvoltarea infrastructurii aeroportuare a Aeroportului Satu Mare prin îmbunătățirea condițiilor de siguranță aeroportuară. În calitate de membră a Asocierii care include firma Bog’Art, compania noastră va instala un sistem de securitate de ultimă generație și va realiza lucrări de instalații. 

Valoarea totală a contractului este de 40.646.535,48 lei fără TVA, iar banii pentru realizarea achiziției sunt asigurați din bugetul aeroportului, din bugetul de stat și din fonduri nerambursabile, obținute prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020. 

Proiectul are trei componente principale:

 1. Construcția unui drum tehnologic perimetral, care va fi realizat de Bog’Art.
 2. Constructia unei remize P.S.I. de către Bog’Art și dotarea acesteia de către UTI CFM cu instalații electrice, HVAC, instalații sanitare, sisteme de detectie și alarmare la incendiu, supraveghere video, control al accesului, sonorizare și rețea voce-date.
 3. Realizarea unui sistem de securitate pentru perimetrul aeroportului și zona tehnică. Sistemul de securitate va fi implementat de UTI CFM și cuprinde următoarele subsisteme:
  1. Sistem de detecție perimetrală bazat pe fibră optică
  1. Sistem de supraveghere și evaluare video
  1. Sistem de analiză video inteligentă
  1. Sistem de recunoaștere facială

 Lucrările de proiectare și execuție vor dura 11 luni.

***

UTI Construction and Facility Management este unul dintre principalii furnizorii de soluții complexe pentru aeroporturi din România, instalând și integrând sisteme specifice de siguranță și securitate aeroportuară, sisteme de curenți slabi, HVAC, instalații de curenți tari, instalații sanitare, iluminat și balizaj, manipulare și scanare a bagajelor, sisteme informatice de management al resurselor și de securitate cibernetică, telecomunicații, servicii de mentenanță, de dezinfecție și securitate sanitară.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img