Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de părere că USR, PLUS şi Pro România vor intra, dacă vor ajunge în Parlamentul European, în mişcarea lui Macron, mişcare care vrea o Europă cu două viteze.

“Hai să vedem cine merge în Parlamentul European. USR-PLUS vor intra în mişcarea lui Macron, deja au fost prezenţi la Paris, e oficial. Ponta a anunţat în seara asta că vor intra şi ei în mişcarea lui Macron, de aia a şi apărut zilele trecute cineva de la socialiştii europeni, că nu poţi să ai încredere în el, că la fiecare săptămână el îşi schimbă culoarea politică. Deci Macron şi mişcarea lui vor o Europă cu două viteze, adică vor din nou o cortină de fier, ăia bogaţi şi ăia din Est. USR şi PLUS şi Pro România vor susţine ca România şi ţările din Est să fie de categoria a doua. Liberalii sunt în Partidul Popular European. Acolo ce dictează doamna Merkel… aţi văzut pozele când a venit la Sibiu, cum stăteau aşa? Mişcă în front vreunul? Nu. Îl vedeţi pe vreunul din ăştia că la Bruxelles are curaj să spună ceva pentru România? Niciunul”, a declarat miercuri seară Dragnea la România Tv.

El a reiterat că PSD se va bate pentru a fi eliminat dublul standard.

“Noi ce vrem? Am iniţiat legea dublului standard, va fi aprobată în iunie, va intra în vigoare. Până la urmă va fi promulgată. Odată adoptată această lege, în România trebuie să fie o multinaţională condusă de nebuni ca să poată să vină să mai vândă aici peşte din ăla infestat sau calităţi diferite la produse şi să rămână fără 4% din cifra de afaceri cu amendă directă”, a subliniat Dragnea. 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?