spot_img
31.7 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeUSR nu își mai plătește chiriile

USR nu își mai plătește chiriile

-

Un bărbat acuză USR nu i-a mai plătit chiria pentru sediul central al partidului, unde se află şi sediul filialei Bucureşti, şi că aceasta era singura lui sursă de venit, iar din acest motiv se confruntă cu dificultăţi financiare, aflându-se şi în străinătate în această perioadă, transmite news.ro.

- Reclama -

În replică, USR susţine că a notificat proprietarii mai multor sedii din Capitală şi din ţară în legătură cu situaţia de forţă majoră şi le-a oferit posibilitatea de a opta pentru rezilierea contractului. În cazul sediului respectiv, doi dintre proprietari au fost de acord că continue contractul cu o reducere a chiriei pe perioada stării de urgenţă, iar ceilalţi doi nu doresc nici rezilierea contractului, nici reducerea chiriei, ci plata integrală a acesteia, afirmă USR.

Bogdan Constantin Hoisescu a relatat într-o postare pe pagina sa de Facebook că USR nu mai plăteşte chiria pentru sediul de pe Şoseaua Aviatorilor de peste 45 de zile.

“Situaţia persistă de peste 45 de zile de când, în această ”super-criză”… nu se mai plăteşte chiria. Pe lângă limitele bunului simţ, (ignorând apelurile mele umanitare), Uniunea Salvaţi România încalcă grav legea, (respectiv art.1.270 Cod Civil, privind folosirea ca pretext a unui context dramatic la nivel social pentru întreaga populație, iar economic doar pentru o parte a acesteia)”, spune Bogdan Constantin Hoisescu.

Conform postării, această chirie reprezintă singura sursă de venit. Bărbatul mai afirmă că se află în carantină în străinătate şi se află în imposibilitatea de a-şi plăti chiria şi facturile, că are dificultăţi în obţinerea alimentelor sau a unui eventual tratament medical. Bogdan Constantin Hoisescu mai afirmă că sora lui se află în aceeaşi situaţie, este izolată în Italia şi are o fetiţă de două luni. Pentru a atrage atenţia asupra situaţiei sale, Hoisescu a iniţiat ironic şi o strângere de fonduri pe Facebook, pentru a ajuta USR să-şi achite chiria, însoţită de mesajul ”Uniunea Salvaţi Uniunea Salvaţi România”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...