spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăAnalizeUSR nu a vrut o alianță politică cu PLUS

USR nu a vrut o alianță politică cu PLUS

-

Deși în urma negocierilor dintre liderii USR și PLUS s-a convenit ca la alegerile prezidențiale cele două partide să formeze o alianță politică, inscrisă la tribunal, Comitetul politic al USR s-a opus și a votat o alianță electorală.

- Reclama -

Surse din USR au declarat pentru Europa Liberă că Alianța 2020 își va păstra formula de alianță electorală și la prezidențialele din noiembrie anul acesta, deși au existat discuții aprinse pe tema asta. La negocierile, deloc simple, purtate până acum de conducerile USR și PLUS se convenise formula unei alianțe politice, care urma să fie înscrisă la tribunal.

Motivul pentru care s-a refuzat formalizarea în justiție a alianței derivă tot din disensiunile referitoare la ponderea celor două partide, mai ales în structurile de conducere. Oricum, au declarat sursele menționate, încă nu s-a ajuns la o înțelegere în ceea ce privește locurile pe listele de la locale și parlamentare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...