spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeUSR, Forța Dreptei și PMP au dat startul campaniei electorale în fața...

USR, Forța Dreptei și PMP au dat startul campaniei electorale în fața unei săli goale

-

Joi seara, la Timișoara, în sala Olimpia, trebuia să aibă loc un eveniment cu participare masivă, așa cum a fost anunțat în presă și pe rețelele sociale.

Mitingul organizat de USR, PMP și Forța Dreptei, cu ocazia Zilei Europei, s-a dovedit o mare dezamăgire.

- Advertisement -

Deși s-a dorit un start în forță al campaniei electorale, deci cu prezența în număr mare a membrilor celor trei formațiuni politice, dar și a susținătorilor, evenimentul de la Timișoara a fost cel mult unul modest.

Imaginile cu sala pe jumătate goală vorbesc de la sine.

- Advertisement -

Eșecul de organizare, dar și de mobilizare vorbește despre problemele interne pe care liderii de la București le ignoră în continuare.

Ne amintim demisiile în grup ale liderilor din țară atât din USR, cât și din PMP, din cauza acuzațiilor că Drulă și Tomac negociază strict în interes propriu. Din formațiunea lui Ludovic Orban au plecat, de asemenea, conducerile mai multor filiale.

Lipsa susținătorilor într-o sală care se dorea neîncăpătoare arată că în continuare există o ruptură între lideri și simpli membri, care au acuzat că listele de candidați s-au făcut din pix, că locurile pe liste s-au cumpărat sau că cei de pe liste nu îi reprezintă.

Ne amintim că la finalul anului trecut în USR a circulat chiar și o petiție internă cu semnăturile celor care contestau lista pentru europarlamentare. Ulterior, un membru marcant al partidului, Octavian Berceanu, a fost suspendat din partid pentru același motiv: a contestat lista.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img