spot_img
23.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăAnalizeUseristul Emanuel Ungureanu și-a angajat în sfârșit nevasta la stat

Useristul Emanuel Ungureanu și-a angajat în sfârșit nevasta la stat

-

Soția lui Emanuel Ungureanu a fost integrată în cadrul Spitalului Județean de Urgență pe un post de medic Dermatolog, după o așteptare de opt ani în care a tot încercat să se angajeze în sistemul public de sănătate, pe un post inexistent, scrie Gazeta de Cluj.

- Reclama -

Timp de trei ani, în perioada 2011-2014, a făcut gărzi la secția clinică Dermatovenerologie și la Spitalul Județean de Urgență Cluj Napoca.

Emanuel Ungureanu a făcut tot ce i-a stat în putință să o integreze pe soția sa în sistemul public de sănătate. L-a angajat pe șeful corpului de control, Constantin Dina, ca și consilier la cabinetul său de parlamentar. Dina a coordonat Corpul de Control, care a propus ca Petru Șușcă să fie demis din funcție, conform spuselor acestuia.

Între managerul spitalului și deputat au existat mai multe conflicte, iar la un moment dat, Petru Șușcă a dezvăluit că tot ce face Emanuel Ungureanu împotriva lui este de fapt o ”vendetă personală” pentru că nu a angajat-o pe soţia acestuia la Spitalul Judeţean.

Petru Șușca fostul director al spitalului împreună cu membrii Consiliului de Administrație au fost schimbați la începutul anului 2021 printr-un ordin de ministru. Emanuel Ungureanu a susținut că decizia a venit ca urmare a unui raport  al Corpului de Control al Ministerului Sănătății făcut în urma sesizărilor sale.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...