spot_img
18.1 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăALEGERI 2020Useriștii vor să puna mâna pe DIICOT cu controversatul Horodniceanu

Useriștii vor să puna mâna pe DIICOT cu controversatul Horodniceanu

-

Jurnalistul Silviu Mănăstire susține că procurorul Daniel Horodniceanu ar fi pe lista scurtă a ”pluseriștilor” pentru a prelua, din nou, conducerea DIICOT. Ziaristul spune, într-o postare pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, că Hordniceanu este protejatul ”brigăzii de magistrați condusă de Iulia Diaconu (fosta șefă DIICOT și îndrumatoarea lui Horodniceanu) și judecătoarea Anda Crișu-Ciocântă, vicepreședinta Curții de Apel Iași”, ai căror soți sunt parteneri în afaceri imobiliare. ”Pe Iohannis și apropiații săi îi așteaptă vremuri grele după ce rețeaua de magistrați imobiliari de la Iași vor reveni pe cai mari la București”, precizează Silviu Mănăstire conform Psnews.

- Reclama -

”Păsărelele pluseriste vorbesc despre reîntoarcerea în fruntea DIICOT a procurorului Horodniceanu de la Iași, protejatul brigăzii de magistrați condusă de Iulia Diaconu (fosta șefă DIICOT și îndrumatoarea lui Horodniceanu) și judecătoarea Anda Crișu-Ciocântă, vicepreședinta Curții de Apel Iași. Soții doamnelor Diaconu și Crișu-Ciocântă sunt parteneri în afaceri imobiliare de zeci de milioane de euro. Alături de cei doi consorți s-au băgat la mijlocul unor tranzacții și crema imobiliarilor- interlopi din Iași. Chiar și Horodniceanu a învârtit niscai terenuri cu ei.

Horodniceanu ar vrea să se întoarcă la București să-i plătească o mică poliță lui Iohannis și băieților de la SeReI, cei care l-au scos din priză și au mufat-o pe madam Giorgiana Hossu. Scoasă și ea apoi din funcție/priză de rețeaua pluseristă din Justiție și presă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img