spot_img
5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăhighlightUrmătorul CJ? Unde au fost vineri procurorii DNA

Următorul CJ? Unde au fost vineri procurorii DNA

-

Care va fi următorul Consiliu Judeţean în atenţia procurorilor DNA? Aceasta-i întrebarea.  Indicii temeinice indică că unul din Consiliile Judeţene vizate este CJ Botoşani. De câteva săptămâni, procurorii DNA sunt la Botoşani şi iau dosar după dosar şi cheamă funcţionarii la audieri.

turcanu

- Advertisement -

Se ştia până acum că procurorii DNA vizează cel puţin un dosar: cel legat de Casa de Creaţie, unde fostul şef a fost schimbat peste noapte din funcţie deoarece a refuzat să îi distribuie într-un spectacol pe fiul şi fiica cuplului care conduce judeţul Florin Ţurcanu (foto: preşedintele CJ Botoşani) şi deputatul PNL, Roxana Anuşca, soţia baronului, dar cei doi copii sunt din căsătorii anterioare.

Numai că vineri procurorii DNA au venit, din nou, la CJ Botoşani. Nu în vizită, ci să mai ia nişte dosare. Surse din CJ Botoşani citate de presa locală indică că noi dosare sunt instrumentate.  Printre altele este investigată afacerea Panourile.  Este vorba de sutele de panouri montate în faţa unor instituţii din municipiul reşedinţă, a primăriilor, dar şi pe drumuri, în care preşedintele CJ Botoşani îşi făcea reclamă.  Firma implicată în afacere ar fi avut legături cu Sorin Cornilă, preşedintele municipal al TNL Botoşani, dar în realitate lucrările le-au făcut alte firme.

- Advertisement -

Procurorii DNA ar mai fi ridicat şi acte privitoare la unele licitaţii câştigate de SC Cornell’s Floor SRL şi s-ar fi interesat şi de reabilitarea efectuată la Casa Ventura pe vremea mandatului lui Mihai Ţâbuleac, scrie Botosăneanul.

Preşedintele CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost condamnat cu suspendare într-o altă cauză.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img