UPDATE/ INTEGRAL VIDEO BĂSESCU LA NASUL TV: TRAIAN BĂSESCU, ATAC DUR LA IOHANNIS: LICHELISM, UN OM BETEAG, SINGURA MISIUNE A PREȘEDINTELUI ESTE SĂ INVENTEZE POZIȚIA PRIMEI DOAMNE, IOHANNIS A RESUSCITAT CADAVRUL POLITIC VICTOR PONTA

0
1754

Fostul președinte Traian Băsescu a declanșat miercuri la Nasul TV în emisiunea moderată de Robert Turcescu un atac dur la actualul președinte Klaus Iohannis. E vinovat că Victor Ponta e încă premier, a spus Băsescu. Fostul șef al statului a spus că Iohannis a creat condițiile ca Victor Ponta să revină în joc după ce a pierdut alegerile prezidențiale, a resuscitat cadavrul lui Ponta, a spus textual Băsescu.

Victor Ponta nu îl consultă, nu îi spune nimic și Iohannis nu zice nimic, a mai spus Traian Băsescu. Este complicele lui Ponta, a precizat fostul șef al statului. Dacă vroia să îl dea jos, categoric da, putea, a continuat Băsescu.

tbFostul președinte a criticat și prestația de președinte a lui Klaus Iohannis.

Președintele României este un soi de mobilă pentru Ponta, l-am văzut pe președinte ca un om beteag mergând la Roma să audă că Italia ne susține pentru integrarea în Schengen. Nici o noutate, Italia ne susține de 10 ani, a precizat Băsescu. Nu înțeleg poziția președintelui, pare că singura lui misiune este să inventeze poziția de Prima Doamnă, a continuat fostul președinte.

BNTraian Băsescu a spus că conform deciziilor Curții Constituționale este de datoria președintelui să aibă atitudini publice.

Președintele are obligația să se manifeste publice, nu e mobilier de la Mobexpert, a continuat Băsescu.  Dacă nu vrea să fie un impostor trebuie să aibă atitudini publice. să îi reprezinte pe români, a precizat Băsescu.

Eu am pus sub semnul întrebării activitatea Crinuței Dumitrean la ANRP, dar serviciile mi-au zis că e curată ca Arcul de Triumf, a declarat miercuri seară la Nasul Tv fostul președinte Traian Băsescu. Întrebasem după ce mi-a zis Elena Udrea despre neregulile de acolo, iar serviciile mi-au zis pe vorbe că e curată, a precizat Băsescu.

Fostul președinte Traian Băsescu a mai declarat că fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a fost ridicată de mascați de pe stradă pentru a fi dusă la DNA și arestată. Cu 2 zile înainte fusese audiată la DNA, a spus fostul președinte. De ce este nevoie de așa ceva?, s-a întrebat Băsescu.

Este un nucleu de oameni care decide pe cine arestează, a răspunsul afirmativ Traian Băsescu la întrebarea lui Dan Cristian Turturică. Aceste instituții au prea multă putere, nu sunt sub control, arestează și batjocoresc din interese care le aparțin trebuie aduși sub control, a mai susținut Băsescu. Aceste instituții nu trebuie să facă exerciții de imagine sau de numire a unora în funcții, a mai spus fostul șef al statului. Liderii justiției latră și ar trebui să se uite în ograda lor, a mai susținut Băsescu.

Băsescu a criticat unii șefi ai justiției despre care a spus că îi este scârbă. Se duc unii procurori la Bruxelles și spun că nu îi ajută nimeni în România, că nu mai ambasadele străine fac asta, a continuat Băsescu, referindu-se la Laura Codruța Kovesi. Este o minciună, acești lideri ai justiției cred că vor obține un nou mandat de la ambasade. Se înșeală, a continuat Băsescu.

Și în justiție și în procuratură, ca și în politică, sunt oameni corupți, a mai precizat Traian Băsescu.
INTEGRAL INTERVENȚIA LUI TRAIAN BĂSESCU DE LA NASUL TV: