spot_img
27.8 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalize„Unul dintre cele mai mari proteste pe care le-am văzut vreodată” în capitala...

„Unul dintre cele mai mari proteste pe care le-am văzut vreodată” în capitala Australiei împotriva măsurilor coronavirus

-

Protestatarii s-au adunat sâmbătă la Palatul Parlamentului din capitala Australiei, Canberra, cerând încetarea măsurilor de coronavirus. Demonstranții au sosit cu camionul, mașina și autobuzul în ultima săptămână.

- Reclama -

Imaginile video ale demonstrației au arătat mulțimi de oameni care intrau în oraș și se adună în afara parlamentului. Reporterul 7News Jennifer Bechwati a descris adunarea drept „unul dintre cele mai mari proteste pe care le-am văzut vreodată”.

Mulțimea a scandat „să-i concedieze pe toți”, referindu-se la prim-ministrul Scott Morrison și la premierii de stat responsabili de implementarea unora dintre cele mai dure restricții din lume legate de pandemie. În Victoria, de exemplu, măștile faciale și dovada vaccinării sunt necesare în majoritatea spațiilor interioare, iar angajații din majoritatea sectoarelor trebuie să fie vaccinați pentru a lucra.

Unele vehicule care au ajuns în Canberra înainte de protest au fost decorate cu steaguri și inscripția „Convoi către Canberra”. Protestul este unul dintre câteva „Convoaie pentru libertate” inspirate de protestele al camionagiilor din Canada, care a blocat străzile din Ottawa și a blocat mai multe puncte de trecere a frontierei dintre Canada și SUA.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...