spot_img
9.8 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMehedințiUnul dintre cele mai importante proiecte pe care Consiliul Județean Mehedinți le...

Unul dintre cele mai importante proiecte pe care Consiliul Județean Mehedinți le are pentru infrastructura de sănătate: SE LUCREAZĂ INTENS LA CONSTRUIREA NOULUI CORP DE CLĂDIRE LA UNITATEA DE PRIMIRI URGENȚE A SPITALULUI JUDEȚEAN

-

Unul dintre cele mai importante proiecte pe care Consiliul Județean Mehedinți le are pentru infrastructura de sănătate este cel de reabilitare, extindere și dotare a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin.

Lucrările de execuție au început de ceva timp, astfel că în această perioadă se construiește noul corp de clădire.

- Advertisement -

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers astăzi la fața locului pentru a vedea cum decurg lucrurile.

“Este un obiectiv de investiții nu tocmai ușor de implementat pentru că în paralel, se desfășoară actul medical! Noul pavilion va avea regim de înăltime P+1 și suprafață de 955 mp. Acum, antreprenorul execută lucrări de săpătură generală și rezistență, ce constau în montarea armăturilor în fundații și elevații, cofraje și turnarea betonului până la cota 0. Tot în cadrul proiectului, se vor realiza alei pietonale asfaltate, spații verzi și se vor amenaja locuri de parcare. A fost realizată o pasarelă provizorie de acces al pacienților în Unitatea de Primiri Urgențe, ca urmare a demolarii rampelor și aleilor de acces către obiectiv odată cu începerea lucrărilor.În paralel, s-au obtinut avizele si acordurile și autorizația de construire pentru construirea heliportului la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin.Investim în sănătate!Sănătate să aveți!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img