spot_img
28.5 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizeUnul dintre cele mai importante drumuri turistice din Caraş-Severin: Cheile Nerei, Cascada...

Unul dintre cele mai importante drumuri turistice din Caraş-Severin: Cheile Nerei, Cascada Beuşniţa şi Lacul Ochiul Beiului, modernizat

-

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat, luni, contractul de finanţare pentru modernizarea a 46 de kilometri de dum judeţean, care duce către unele dintrre cele mai importante zone turistice din judeţul Caraş-Severin – Cheile Nerei, Cascada Beuşniţa şi Lacul Ochiul Beiului.

- Reclama -

”Drumul care asigură accesul către unele dintre cele mai spectaculoase zone naturale ale Regiunii Vest, Cheile Nerei, Cascada Beuşniţa sau Lacul Ochiul Beiului, va fi modernizat cu finanţare europeană. Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Autoritate de management pentru Programul Regional Vest, a semnat astăzi contractul de finanţare pentru proiectul «Modernizare DJ 571 – Intersecţie DN57 – Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici (Intersecţie DN 57)», din judeţul Caraş Severin”, anunţă, luni, ADR Vest, într-un comunicat de presă.

- Advertisement -

Potrivit documentului citat, ăroiectul prevede modernizarea a 46 kilometri de drum judeţean, inclusiv reabilitarea a nouă poduri şi a peste 200 de podeţe. În plus, se va interveni asupra a 52 de staţii de transport public şi vor fi amenajate noi locuri de parcare.

”Proiectul mai include lucrări de apărare şi consolidare a structurii drumului, de reparaţie la canalele de colectare şi descărcare a apelor pluviale, precum şi măsuri de siguranţă rutieră. Aproape 50 de milioane de euro este valoarea totală a investiţiei de care va beneficia parteneriatul format din Consiliul Judeţean Caraş Severin şi primăriile din Moldova Nouă, Cărbunari, Ciuchici şi Sasca Montană”, a mai transmis sursa citată.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img