spot_img
31 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăhighlightUNPR a întors armele într-o reședință de județ: Șeful PSD local, executat

UNPR a întors armele într-o reședință de județ: Șeful PSD local, executat

-

UNPR a întors armele într-o capitală reședință de județ. La Drobeta Turnu Severin, unde primar este Constantin Gherghe (foto), membru UNPR, liderul PSD local, Marius Scrieciu, a fost dat jos din funcția de viceprimar. Jos a fost dat și celălalt viceprimar, Romulus Vâlcu, independent susținut de grupul Tăriceanu. Pentru a-i da jos pe cei doi viceprimari s-a făcut o alianță între UNPR și PNL.
„Astăzi în Consiliul Local Drobeta Turnu Severin, Partidul Naţional Liberal a făcut dreptate, doi viceprimari au fost schimbaţi. Să nu uităm că Romulus Vâlcu este un viceprimar independent, a fost exclus din PNL, ulterior a făcut opţiunea ca independent, iar domnul viceprimar PSD a votat în coaliţie împotriva viceprimarului Daniel Cârjan în 2013. Cred că este o resetare a Consiliului Local şi pot face un apel către toate forţele politice din municipiul Drobeta Turnu Severin, să ne aşezăm la masă ca să facem ceva pentru locuitori, nu mau merge aşa, fiecare cu interese proprii şi fiecare să ajungă viceprimar. PNL are şase consilieri în acest moment şi cred că poate să impună o direcţie în municipiul Drobeta Turnu Severin”, a declarat Virgil Popescu, președintele PNl Mehedinți, pentru ziarul Informația de Severin.
„Din păcate sunt jocuri politice murdare şi trebuie să o spun public, coordonate de domnul primar Constantin Gherghe, primar care ar fi trebuit să fie în alianţă cu noi, făcând parte din UNPR, dar dânsul nici nu a fost aici. ”, a declarat Marius Screciu, președintele PSD Drobeta Turnu Severin, conform IM.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img