spot_img
19.2 C
București
miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăBasarabia”Unionistul” Andrei Năstase se dezice de România la televiziunea rusă

”Unionistul” Andrei Năstase se dezice de România la televiziunea rusă

-

Andrei Năstase, care a câștigat alegerile pentru Primăria Chișinău și a pierdut apoi alegerile la masa verde, a declarat într-o intervenție video la postul de televiziune rusesc Rain că afirmațiile conform cărora intenționează să dea start unirii cu România sunt sunt  ”aiureli”, transmite deschide.md.

- Reclama -

”Nu este adevărat”, a precizat Năstase care a fost susținut la Primăria Chișinău de la București de PNL, USR și partidul lui Dacian Cioloș.

Moderatorul TVRain: Dvs. spuneți că Dodon este un politician pro-rus. Dar despre dvs. înşivă se spune că sunteți un politician pro-român care, după ce va veni la putere, va da start Unirii Republicii Moldova cu România.

NăstaseAiureli! Nu este adevărat! Dodon mă prezintă la Moscova ca pe un politician pro-român și pro-american, iar ăsta (Plahotniuc – n.red) la un post de televiziune afirmă că sunt mâna Moscovei, la altul, că aş fi un spion român și ş.a.m.d. Trebuie să știți că îmi iubesc țara: m-am născut aici și vreau ca R. Moldova să devină un stat european, cu o justiție funcțională, stat în care să avem dreptul la vot și la informare. Vreau ca să trăim toți în prietenie aici, deoarece noi suntem o societate multiculturală. Eu întotdeauna am i-am chemat pe toți oamenii care trăiesc în Moldova la unire între ei. M-am adresat și rușilor, ucrainenilor, găgăuzilor: pe toți i-am chemat la unitate.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img