spot_img
21.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăDezvaluiriUnii l-au "înregistrat" pe șeful FRF și de aceea România nu va...

Unii l-au „înregistrat” pe șeful FRF și de aceea România nu va organiza o finală de Europa League în următorii 3 ani

-

Florin Prunea, fostul portar al naționalei și un rival declarat al lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, a dezvăluit de ce România nu va organiza o finală de Europa League în următorii 3 ani.

- Reclama -

România a candidat, cu Arena Națională, la găzduirea uneia dintre finalele Europa League din 2026 sau 2027. Însă UEFA a avut alte preferințe. Ultimul act din Europa League se va disputa pe Beșiktaș Stadium în 2026 și pe stadionul din Frankfurt în 2027.

- Advertisement -

Prunea a declarat că din cauza lui Răzvan Burleanu România nu a primit organizarea unei finale de Europa League. Însă a comis și o eroare, spunând că Dublin a mai primit o finală, după cea din 2024.

„Unii l-au înregistrat pe Burleanu când vorbea, i-au pus președintelui UEFA pe masă asta și lui nu i-a picat bine. Apoi, s-a votat în Comitetul Executiv pentru locul disputării finalei Europa League și s-a văzut rezultatul. Nu există explicație să dea din nou Dublinului. Atât timp cât va fi Burleanu, va fi o problemă pentru România organizarea de competiții”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img