spot_img
14.5 C
București
miercuri, mai 22, 2024
Acasă#ReginaAnaUna dintre fiicele Regelui Mihai și a Reginei Ana anunță pe facebook...

Una dintre fiicele Regelui Mihai și a Reginei Ana anunță pe facebook CĂ NU VA PARTICIPA la funeraliile mamei sale

-

Fosta Principesă Irina, cea de a treia fiică a Regelui Mihai și a Reginei Ana, a anunțat vineri seară pe facebook că nu va participa la funeraliile mamei sale.

Pe parcursul acestor zile, m-am gandit foarte mult la mama mea, si la faptul ca nu pot pleca spre Romania, in ciuda dorintelor familiei mele.Sunt foarte trista ca nu pot participa la ceremonia de rămas bun, dar voi avea mereu in inima mea amintiri pline de iubire legate de mama mea. Decizia de a nu participa este numai a mea. Voi urmari de departe si voi fi alaturi de familia regala cu tot sufletul, a scris Irina din Corbett, Oregon, SUA, unde locuiește.

- Advertisement -

Reacția Irinei vine după ce FLUX 24 a notat că aceasta nu a participat la funeraliile din Elveția ale mamei sale.

CITIȚI ȘI:VIDEO/ Cei 5 nepoţi şi două din fiicele Regelui Mihai EXCLUŞI de la căpătâiul Reginei Ana/ Rudă a Principesei Irina: Mă simt foarte tristă pentru tine că nu te-au lăsat să mergi

- Advertisement -

Irina nu precizează în mesaj dacă cei doi copii ai săi, Mihai și Angelica, vor participa sau nu la funeralii. Aceștia nu au fost prezenți în Elveția la ceremoniile funerare ale bunicii lor.

irinaIrina a fost exclusă din Familia Regală după ce a fost implicată într-un scandal cu lupte de cocoși. Ea a recunoscut acuzațiile și a primit interdicție de a părăsi SUA până în 2017. Anterior morții mamei sale, ea a cerut dreptul de a părăsi America și a primit încuviințarea.

În mesaj, Irina nu precizează ce motive personale o opresc să participe la funeraliile mamei sale, mai ales că anterior primise acordul autorităților americane.

La funeraliile din Elveția nu au fost prezenți cei 5 nepoți ai Regelui Mihai și ai Reginei Ana: Nicolae, Mihai, Angelica, Karina și Elisabeta-Maria.

Nici Principesa Elena, mama Principelui Nicolae, nu a fost prezentă la funeralii.

Deocamdată nu există o reacție din partea celorlalți membri ai Familiei Regale privind participarea la funeraliile din România.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img