spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasămareUn zidar român restituie o comoară îngropată în Italia

Un zidar român restituie o comoară îngropată în Italia

-

Un zidar român a găsit o mică comoară în casa pe care o reabilita în provincia Aquila după un cutremur devastator. În timp ce săpa, românul a descoperit un săculeţ plin cu aur în valoare de câteva mii de euro, scrie ziarul italian IL CENTRO.

- Reclama -

Comoara a supravieţuit hoţilor şi chiar cutremurului din L’Aquila şi a fost uitată chiar şi de proprietari în locuinţă, şi care, probabil, nici ei nu îşi mai aminteau ascunzătoarea aleasă.

Daniel Şchiopu, muncitor român,  este angajat la firma de construcţii Edilfrair.

Zidarul este un român perfect integrat în societatea italiană, iar această dovadă de onestitate nu va fi pe placul multora.Cu siguranţă nu este pentru prima dată când, de la cutremur încoace, se descoperă obiecte preţioase sau bani, însă ceea ce s-a întâmplat la Rocca di Mezzo, în provincia Aquila, a ajuns şi la urechile colegilor lui Daniel, care l-au felicitat pe român. Recunoscători, evident, şi proprietarii casei şi ai săculeţului cu aur.O frumoasă pagină în curriculum-ul lui Daniel, muncitor român specializat în … onestitate, mai scrie ziarul italian.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...