spot_img
10.3 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăhighlightUn votant celebru al lui Nicușor Dan ACUZĂ: Lucrează pentru PSD

Un votant celebru al lui Nicușor Dan ACUZĂ: Lucrează pentru PSD

-

Jurnalistul Ion Cristoiu, unul din votanții lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, se întoarce împotriva celui pe care l-a votat cu o săptămână în urmă. El afirmă într-un text scris pe blog că Dan ar lucra, de fapt, pentru PSD.

PSD dormi liniștit! Nicușor Dan lucrează pentru tine!, este titlul articolului lui Cristoiu.

Nicușor Dan a avut o contribuție esențială la victoria zdrobitoare a PSD la București.Prin contestarea alegerilor locale, Nicușor Dan dă o mînă de ajutor PSD în campania acestuia de contestare a Guvernul Dacian Cioloș și prin aceasta a lui Klaus Iohannis.Putem șopti fără probleme:PSD dormi liniștit! Nicușor Dan lucrează pentru tine!, este concluzia lui Cristoiu.

- Advertisement -

Campania de contestare a rezultatelor alegerilor locale e o nouă lovitură dată Guvernului Dacian Cioloș.O lovitură care convine de minune PSD.Nu întîmplător contestatara Clotilde Armand a devenit vedeta Antenei 3, depășindu-l pe Mugur Ciuvică la capitolul amorul lui Mihai Gâdea, iar Nicușor Dan, din toate punctele de vedere dușman al politicii duse de Dan Voiculescu, e cultivat la Antena 3 mai ceva decît Victor Ponta înainte de alegerile prezidențiale, mai afirmă Cristoiu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img