spot_img
12.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăAnalizeUn senator Pro România nu votează moțiunea de cenzură

Un senator Pro România nu votează moțiunea de cenzură

-

Cu siguranța, stabilitatea nu va fi adusă de echipa lui Ciolacu” – a comentat senatorul clujean Vasile Ilea, pentru făclia.ro decizia de a nu susține moțiunea PSD împotriva Guvernului Orban. Reamintim că Ilea a demisionat din PSD, iar acum e parte din grupul Pro România. Zilele trecute, președintele Pro România, Victor Ponta, anunța că formațiunea sa va vota în favoarea moțiunii.

După părerea mea, nu cred că se poate vota moțiunea înainte să avem o decizie a Curții Constituționale cu privire la această situație conflictuală semnalată de Guvern”, a mai adăugat Ilea, citat de făclia.ro. El a mai atras atenția că termenul pentru supunerea la vot a moțiunii era de trei zile, iar acesta e expirată duminică23 august.

- Advertisement -

În schimb, Victor Ponta, președintele Pro România a anunțat că parlamentarii din formațiunea sa politică vor vota moțiunea. „Dacă trece moțiunea vom susține orice guvern de tranziție fără Ludovic Orban – care să ia măsuri sanitare urgente și să organizeze corect alegerile”, a spus Ponta.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img