spot_img
20.5 C
București
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăAnalizeUn senator Pro România nu votează moțiunea de cenzură

Un senator Pro România nu votează moțiunea de cenzură

-

Cu siguranța, stabilitatea nu va fi adusă de echipa lui Ciolacu” – a comentat senatorul clujean Vasile Ilea, pentru făclia.ro decizia de a nu susține moțiunea PSD împotriva Guvernului Orban. Reamintim că Ilea a demisionat din PSD, iar acum e parte din grupul Pro România. Zilele trecute, președintele Pro România, Victor Ponta, anunța că formațiunea sa va vota în favoarea moțiunii.

- Reclama -

După părerea mea, nu cred că se poate vota moțiunea înainte să avem o decizie a Curții Constituționale cu privire la această situație conflictuală semnalată de Guvern”, a mai adăugat Ilea, citat de făclia.ro. El a mai atras atenția că termenul pentru supunerea la vot a moțiunii era de trei zile, iar acesta e expirată duminică23 august.

În schimb, Victor Ponta, președintele Pro România a anunțat că parlamentarii din formațiunea sa politică vor vota moțiunea. „Dacă trece moțiunea vom susține orice guvern de tranziție fără Ludovic Orban – care să ia măsuri sanitare urgente și să organizeze corect alegerile”, a spus Ponta.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...