spot_img
23.5 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăALEGERI 2020Un senator PNL anunță că va interveni la ministerele de Justiție și...

Un senator PNL anunță că va interveni la ministerele de Justiție și Interne în dosarul anchetării firmei la care a fost acționar

-

Senatorul PNL de Gorj Ion Iordache anunță că va face demersuri la Ministerele Justiției și de Interne pentru a-i ancheta pe funcționarii statului care, în opinia sa, au comis un abuz anchetând forma firmă la care a fost acționar.

- Reclama -

Ydail Construct  a remis, joi, un nou comunicat de presă, după ce judecătorii au revocat măsura preventivă a controlului judiciar pe cauţiune, pentru reprezentanţii firmei reţinuţi săptămâna trecută. Compania, la care senatorul Iordache a fost acționar, a anunţat că va sesiza organele competente privind procurorul de caz. Dosarul are legătură cu contractul de întreținere a drumurilor județene încheiat pentru perioada 2015-2019,  de consorțiul de firme Ydail Construct, Romstrade și Metalcolect Prod cu Consiliul Județean, transmite Radio Infinit din Târgu Jiu.

Ion Iordache, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Gorj, a primit locul 1 la Senat pe lista PNL pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie anul trecut și a fost ales.  

El deţine o firmă de construcţii, care are numeroase contracte de modernizări de drumuri încheiate cu firmele statului. Iordache mai deţine şi un fond de vânătoare, un restaurant şi mai multe lacuri piscicole.. În perioada în care fost preşedinte al ALDE Gorj, Ion Iordache şi-a impus o rudă în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei. El susţine acum că nu a fost membru în Partidul Social Democrat, ci doar colaborator. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...