AcasăUncategorizedUn şef de post din Botoşani a condus maşina Poliţiei fără permis,...

Un şef de post din Botoşani a condus maşina Poliţiei fără permis, timp de şapte ani

-

Parchetul Tribunalului Botoşani a deschis o anchetă după ce şeful unui post de Poliţie din judeţ a condus, timp de şapte ani, maşina instituţiei, deşi nu avea permis de conducere şi a folosit o fotocopie a permisului soţiei, inserând fotografia şi datele sale, transmite Mediafax.

Potrivit Parchetului Tribunalului Botoşani, se fac cercetări întrucât, începând cu anul 2008, şeful de post din Gorbăneşti a condus autospeciala din dotare fără a avea permis de conducere.

Acesta s-a folosit de o copie xerox după permisul de conducere al soţiei, pe care a inserat fotografia şi datele sale personale, precum şi seria şi perioada de valabilitate ale unui alt permis valabil, aparţinând unei rude.

În acest caz s-a început urmărirea penală in rem cu privire la infracţiunile de abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în formă continuată, precizează sursa citată.

- Advertisment -

Must Read

Soțul lui Merkel: Nemții sunt leneși

0
Joachim Sauer, soţul cancelarului german Angela Merkel, a renunţat marţi la stilul rezervat care a marcat de obicei declaraţiile sale publice şi a deplâns...