spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeUn român de 21 de ani arestat pe aeroportul din Frankfurt pentru...

Un român de 21 de ani arestat pe aeroportul din Frankfurt pentru că ar fi pregătit un atac terorist în Germania

-

Un român în vârstă de 21 de ani a fost reţinut de poliţia germană pe Aeroportul din Frankfurt, suspectat de legături cu mişcarea islamistă şi că ar fi planificat un atac în Germania, au anunţat vineri Parchetul din Karlsruhe şi poliţia regională, relatează AFP.

- Reclama -

Românul discutase pe site-uri de socializare online despre pregătirea unui atac terorist, informaţiile fiind obţinute de poliţia din Karlsruhe, oraş situat în landul Baden-Württemberg.

Conform Serviciului regional de combatere a infracţionalităţii (LKA), românul urma să ia un avion cu destinaţia România.

Anchetatorii nu dispun, pentru moment, de vreun indiciu cu privire la vreo ţintă concretă şi nu menţionează vreo afiliere la vreo grupare jihadistă.

Bărbatul se pregătea să plece în România, în cadrul acestor pregătiri şi a fost arestat joi.

Poliţia din Baden-Württemberg a confiscat, în timpul unei percheziţii în apartamentul acestuia, în regiunea Heidelberg (sud-vest), documente scrise şi suporturi electronice de date.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...