Un român arestat în Italia după ce a încercat să intre cu tractorul în mulțimea strânsă la un concert

0
1161

Un cetăţean român este cercetat în stare de arest, în Italia, după ce, fiind în stare de ebrietate, a furat un tractor şi a încercat să intre în mulţime, la un concert, fiind oprit de agenţi ai carabinierilor, dintre care unul a fost rănit, relatează presa italiană, transmite Mediafax.

Incidentul a avut loc în orăşelul Avezzano, situat în regiunea Abruzzo, în centrul Italiei, informează site-urile de ştiri Pescarawebtv.it şi Cityrumors.it.

În timpul unui concert al formaţiei italiene Zero Assoluto organizat cu ocazia unei sărbători locale, un român în vârstă de 24 de ani a încercat să intre cu un tractor în mulţime, în zona Cese din orăşelul Avezzano. Observat de mai multe persoane, inclusiv de carabinieri, bărbatul a fost oprit şi dat jos de la volanul tractorului. În timpul altercaţiei, un agent al carabinierilor a fost rănit.

Anchetatorii au stabilit că românul – identificat drept A.T., în vârstă de 24 de ani – furase utilajul agricol de la o fermă din localitatea italiană Scurcola. Fiind în stare de ebrietate, el ar fi încercat să lovească persoanele care asistau la concert. După incident, românul a riscat să fie linşat de martori, dar a fost protejat de agenţii forţelor de ordine.