spot_img
26.1 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasăAnalizeUn român a pipăit în direct o reporteră spaniolă

Un român a pipăit în direct o reporteră spaniolă

-

O agresiune sexuală la televizor în direct. Iată ce s-a întâmplat într-un cartier din Madrid cu reportera spaniolă a canalului „Cuatro”, Isabel Balado. Jurnalista făcea un reportaj în direct despre un caz de furt într-un magazin când un tânăr român purtând jachetă și ochelari de soare s-a apropiat de ea și a început să o pipăie, transmite Ziarul Românesc.

- Reclama -

Imaginile TV ale programului „En boca de todos” arată cum românul de 25 de ani, oprindu-se lângă Balado, îi atinge fundul și întreabă nevinovat „de la ce canal ești?”. Jurnalista încearcă să continue reportajul, dar văzând cele întâmplate, gazda emisiunii, Nacho Abad, suspendă legătura pentru a încerca să-și ajute colega în timp ce colaboratorii canalului sună pe bună dreptate poliția.

Tânăra reporteriță, sprijinită de gazda emisiuni, se confruntă direct cu hărțuitorul: „Cât timp mai vrei să mă întrebi pentru ce emisiune lucrez? Chiar a trebuit să mă atingi pe fund? Fac o intervenție live, eu lucrez” . Tânărul când este confruntat cu dovezi încearcă să nege, dar rămâne aproape de cameră: „Ți-am atins fundul? Îmi pare rău, nu am vrut să te ating”.

În final, polițiștii naționali spanioli l-au arestat pe bărbat, un cetățean român de 25 de ani care, potrivit victimei, a rămas în apropiere pentru următoarele minute.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img