spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeUn reprezentant al PNL recunoaște că PSD va fi marele câștigător al...

Un reprezentant al PNL recunoaște că PSD va fi marele câștigător al europarlamentarelor

-

Partidul Social Democrat va fi marele câștigător al alegerilor europarlamentare din primăvara acestui an, este concluzia  primei ediții din 2019 a emisiunii „Cafeneaua politică”, moderată în fiecare miercuri seara la Canal 33 de reputatul jurnalist Horia Alexandrescu.

- Reclama -


Sociologul Andrei Țăranu a apreciat în cadrul dezbaterii că pentru el nu se pune problema învingătorului la alegerile europarlamentare, că, dacă PSD nu va face „greșeli uriașe, care să-l compromită definitiv”, acesta va fi marele câștigător al scrutinului din luna mai, fiind partidul cel mai bine organizat în teritoriu.

La rândul său, Hildegard Brandl, reprezentanta Partidului Național Liberal în emisiune și candidată la un loc de europarlamentar, fără a contrazice prognoza sociologului, a apreciat că  PNL poate spera la șase până la opt locuri în viitorul Parlament European.
Fostul purtător de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a declarat, cu titlu personal, că partidul pe care-l reprezintă „nu are emoții” înaintea acestor alegeri, întrucât a dovedit că poate gestiona foarte bine asemenea situații.
Adrian Dobre și Andrei Țăranu au fost de acord că alegerile europarlamentare ar putea aduce în fața urnelor până la 30% dintre românii cu drept de vot.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...