Apar noi dezvăluiri în cazul lui Vlad Ciobanu, fiul deputatului PSD, Gheorghe Ciobanu, caz despre care FLUX 24 a relatat luni şi marţi.  Fiul deputatului PSD Timiș, Gheorghe Ciobanu, i-a amenințat pe profesorii de la Liceul german Nikolaus Lenau din Timișoara, care nu au vrut să îi dea notă de trecere din cauza absenţelor. 

Este vorba de un profesor, cetăţean german, ameninţat şi agresat la ordinul familiei deputatului PSD, Gheorghe Ciobanu. Numele acestuia: Thilo H, dirigentele lui Ciobanu jr.

Apar primele confirmări oficiale, potrivit siteului din Timişoara pressalert.ro. ”La data de 25 mai, polițiștii din cadrul Secției 1 Timișoara, au fost sesizați de către un bărbat, cetățean german, de faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului mai sus menționat, ar fi fost amenințat și agresat fizic. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, polițiștii continuând cercetările în vederea identificării autorului și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat Ancuța Morariu, ofițer de presă la IPJ Timiș.

”Este un eveniment pe care îl regretăm, care ne umple de indignare, dar din păcate, un eveniment care se poate întâmpla oriunde în lume. Liceul Nikolaus Lenau este unul din cele cinci licee din România în care se predă exclusiv în limba germană, iar în acest moment, la nivel național, asistăm la o creștere a cererii pentru școli cu predare în această limbă. În urma unui acord de colaborare între cele două țări, România este susținută și ajutată în acest demers inclusiv prin trimiterea de profesori de specialitate din Germania. Aceștia sunt remunerați de către statul german. Pornind de la această creștere a cererii, în viitor probabil și noi vom avea nevoie și de mai multe cadre didactice. În prezent în liceu predau cinci cadre didactice din Germania. În general, acești profesori care vin în Timișoara, se simt bine, apeciază orașul multicultural, oferta urbei, nu numai din punctul de vedere al educației, dar și cultural și social, și, de regulă solicită să își prelungească mandatul. Mai trebuie spus că acești oameni, chiar dacă vin cu anumite prejudecăți, rapid și le demontează și ajung promotori ai Timișoarei în țara de origine. Până la urmă, suntem un stat de drept; așteptăm ca autoritățile să își facă datoria, iar acest caz să fie elucidat”, a spus directoarea Liceului Nikolaus Lenau, Elena Wolf.

„Bună seara, aș vrea să spun adevărata și întreaga poveste cu referire la deputatul Gheorghe Ciobanu, ca să nu mai spună el că este o minciună. Vlad Ciobanu, fiul lui, a fost de multe ori atenționat cu absențele și chiar dirigintele, profesor de germană venit din Germania, i-a atras atenția că trebuie să aibă o prezență de 51% pentru a promova. El nu a băgat în seamă spusele lui și ne spunea nouă, colegilor, că tata va rezolva, nu vă faceți griji, toate bune și frumoase. În ultima zi oficială de școală,dirigintele ne vorbea de banchet și de cei care nu au promovat din cauza absențelor, iar la sfârșitul orelor de curs mama lui Vlad Ciobanu a venit în fața școlii și l-a luat timp de vreo cinci minute în mașina ei, un Range Rover Evoque de ultimă generație. Peste o oră, în spatele școlii, dirigintele se pregătea să plece și, când a închis portbagajul mașinii, un om destul de bine dotat fizic l-a trântit la pământ și l-a amenințat că, dacă nu îl trece clasa, îl va omorî. Vlad Ciobanu era foarte agitat în ultimele zile de școală, ba chiar se uita în gol și analiza ce i se va întâmpla. După întâmplare s-a întâlnit cu un coleg și i-a spus că mama lui i-a cerut o poză cu dirigintele și o poză cu mașina acestuia și că nu el este de vină. Aș vrea să publicați această poveste și mărturisesc că, datorită dirigintelui meu, clasa a luat un examen important de limba germană. Am vrut să scriu asta deoarece m-am săturat de minciunile politicienilor și de această viață dată pe tavă copiilor. După patru ani petrecuți cu acest diriginte care avea o părere deosebită despre România, s-a întâmplat asta. Noi la decernarea diplomelor nu am avut un diriginte lângă noi și la Gaudeamus la fel”,

a scris un tânăr siteului debanat.ro

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?