spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriUn primar și cetățenii care fac pipi în centrul orașului

Un primar și cetățenii care fac pipi în centrul orașului

-

De 2 ani de cand sunt Primarul orasului duc o lupta continua cu constientizarea concetățenilor ca orașul este casa noastră.Sunt acuzat de agresivitate verbala, dar, sincer, cum poti reacționa cand vezi un om că urinează langa un pom in parcul central?! Poate ca este bolnav de prostata, dar din centrul orașului ajungi in maximum 3 minute acasa si, in plus, sunt cel puțin 10 cafenele in zona unde te va primi un ospătar cu bun-simț. La nici doua minute de faleza exista toaleta publica. Toate aceasta țin de bun-simț si mentalitate.Am construit un acoperiș unde se adună zilnic pensionarii, am montat 4 coșuri de gunoi, dar de jur împrejur este plin de mizerie, a scris pe facebook Adrian Torma (PNL), primarul din Moldova Nouă, Caraș Severin.

- Reclama -

Cum vrem noi sa devenim oraș modern cand prin oraș oamenii fac “pipi “ pe unde apuca, arunca gunoiul in rau sau pe domeniul public, parcăm pe spațiul verde sau pana in scara blocului, construim haotic fara autorizație sau ocupam domeniul public pentru ca așa vrea “mușchiul” meu, nu ne plătim taxele si impozitele?!Ce oraș suntem noi care avem doar drepturi, „sa ne faca primarul tot”, „moașa comunala“, e concluzia primarului.

Dar cel mai grav este ca astăzi, fiind prezent, am încercat sa ii conștientizez ca nu este normal, ca pot veni copiii sau nepoții lor in zona si am întâmpinat opoziție foarte agresiva din partea lor de cum Primăria e vinovata ca nu a făcut toaleta publica chiar langa ei. Dupa ce ca sunt blocat in Consiliul Local si jignit peste tot de PSD si haita de hiene turbate, eu muncesc cu echipa din primărie pentru accesarea de proiecte europene si guvernamentale continuu, scriem pentru prima data in istoria orasului strategia de dezvoltare turistică, sunt foarte aproape de a readuce investitori si locuri de munca in oraș, concepem regulamente si proceduri pentru o mai buna funcționalitate a comunitații, fac ce nu s-a făcut in ultimii 30 de ani, la modul serios, ma lovesc de cea mai grea problema, MENTALITATE COMUNISTA … da … dupa 30 de ani de la Revoluție, mai afirmă Torma.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img