spot_img
25.8 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeUn primar PNL a vândut un teren al Primăriei către firma sa...

Un primar PNL a vândut un teren al Primăriei către firma sa fără licitație cu doar 6500 euro

-

Primarul PNL, fost PDL, din Sânnciolau Mare, județul Timiș, Dănuț Groza, a propus către Consiliul Local, la cererea soției sale, Camelia Groza, să fie aprobată vânzarea fără licitație a unui teren de către primăria pe care o conducea și pe care o conduce și la ora actuală către o firma în care este acționar 100% și în care soția sa este administrator. Cazul a avut loc în 2018, scrie Buletin de Timișoara.

- Reclama -

Bunul public supus vânzării conform HCL-ului, pe care îl puteți vedea la finalul articolului, a fost un teren de 258 de metri pătrați care a fost propus spre vânzare firmei primarului doar pe baza unui raport de evaluare cu suma de 6.500 de euro. Totodată, din HCL-ul respectiv reiese că firma primarului și a soției sale folosea respectiva suprafață de teren în baza contractului de concesiune nr.27376/14.11.2011, deci aprobat la o dată la care tot Dănuț Groza era primar.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...