spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeUn primar are bannere și cu PSD și cu PNL

Un primar are bannere și cu PSD și cu PNL

-

Marcel Chelariu, primarul comunei Suharau, candideaza pentru inca un mandat la Primaria pe care o conduce din 2004. Pana acum a sustinut ca este independent, dar la scrutinul electoral care urmeaza va fi sustinut si de PNL si de PSD.

- Reclama -


Comuna Suharau, care are in componenta sa sase sate, ar fi plina de astfel de bannere, din 50 in 50 de metri fiind vazut Chelariu cand cu Costel Soptica, liderul PNL Botosani, cand cu Doina Federovici, liderul PSD Botosani, dupa cum relateaza Botosaneanul.ro.

„Candidatul de la PNL (Costel Soptica – n.r.) este consateanul nostru, iar PSD sustine candidatura independenta pentru functia de primar. Si mi se pare normal sa raspund cu aceeasi moneda. Domnul Soptica stie de acest lucru, pentru ca inainte de a face bannerele doar am discutat cu ambele tabere. Daca ambele partide si nu doar ei, niciun partid cu exceptia Pro Romania nu are candidatura pentru primar la Suharau. Unii sustin candidatura mea, altii poate nu o sustin, si PNL-ul si PSD-ul, am discutat cu ambii si am stabilit ca facem bannerele asa”, a declarat Marcel Chelariu pentru Botosaneanul.ro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...