spot_img
20.2 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăDezvaluiriUn premier PSD de la SRI: Marionete de primă scenă, principalii beneficiari...

Un premier PSD de la SRI: Marionete de primă scenă, principalii beneficiari ai „caşcavalului”, [e] vanghelizaţi

-

Sorin Grindeanu, fost ministru al comunicațiilor în guvernul Ponta și actualmente șef al CJ Timiș, este unul din favoriții din PSD la șefia viitorului guvern.

Grindeanu a urmat un Program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională în domeniul Ştiinţe Militare, Informaţii şi Ordine Publică la Academia Naţională de Informaţii. El a fost în legislatura trecută membru în Comisia SRI.

- Advertisement -

ministrul-sorin-grindeanu-consiliat-de-o-balerinaSorin Grindeanu a mai fost implicat și într-un scandal: numirea rudelor în funcții în inspectoratele școlare din Timiș și Caraș Severin.

CITIȚI ȘI:Scheletele din dulapul Mihai Fifor, dat favorit de media pentru funcția de premier PSD: RELAȚIA CU IOHANNIS

- Advertisement -

Un document extrem de interesant despre Grindeanu poarta semnatura unuia din fostii lideri importanti ai coalitiei guvernamentale PSD-UNPR. Documentul la care facem referire a fost semnat de Ion Raducanu, fostvicepresedinte al UNPR, lider al UNPR Timisoara, fost prefect de Timis, fost lider al PSD Timis, exclus din PSD si ajuns la UNPR. In momentul excluderii, Raducanu-un bun cunoscator al filialei PSD Timis a descris pe blogul sau mecanismul de interese din filiala. A sters postarea de pe blog, dar documentul a ramas in memoria internetului.

Ce spunea Raducanu despre posibilul premier de azi al PSD? Despre Sorin Grindeanu si Adam Craciunescu (director ROMSILVA, implicat in dosarul Retrocedarilor alaturi de Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam): sunt „marionetele de primă scenă, principalii beneficiari ai „caşcavalului”, [e] vanghelizaţi;”.

Sorin GrindeanuAdam Crăciunescu – marionetele de primă scenă, principalii beneficiari ai „caşcavalului”, [e] vanghelizaţi;
lie Sârbu – „proprietarul filialei”, „liderul suprem” despre care oamenii din lumea bisericii spun că „dacă nu face rău într-o zi, nu se simte bine;
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img