Un Papă ”Bulangiu” CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

0
244

de Andrei Bădin

Papa Francisc creează probabil cea mai mare criză din Biserica Catolică. El afirmă că homosexualii trebuie să aibă dreptul la un parteneriat civil.

„Oamenii homosexuali au dreptul să se afle într-o familie. Sunt copii ai lui Dumnezeu și au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui să fie dat afară sau să sufere din această cauză”, afirmă Suveranul Pontif 

Fără îndoială Sfântul Părinte vrea să fie, din nou, ”progresist” după ce în trecut a avut acțiuni cu secera și ciocanul marxist, dar Biserica indiferent de credința sa are niște reguli pe care Francisc le aruncă acum la coș.

La Vatican nu mai este de mult o confrerie a credinței.

Prin cotloanele secrete din Sfântul Scaun este un budoar luxos și mizer în același timp în care până și filmele xxx ar păli de rușine. Ca să fim sinceri: nu este numai la catolici, e și la noi ortodocșii, și nici protestanții nu sunt sfinți.

Lumea se schimbă în rău. Niciodată probabil cineva nu își imagina că vom avea un Papă declarat susținător Bulangiu, scuzată să îmi fie figura de stil și poate exagerarea de limbaj.

PS: Respect dreptul oricui să și-o ”tragă” cum vrea, unde vrea, dar nu sub apanajul Bisericii