spot_img
9.5 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăDezvaluiriUn nou scandal pentru Ponta: Consilierul său şi-a pus sora într-un post...

Un nou scandal pentru Ponta: Consilierul său şi-a pus sora într-un post cheie

-

Cătălina Neague, sora deputatului PSD Mircea Drăghici, vicepreședinte PSD Argeș, trezorier PSD la nivel național și chestor al Camerei Deputaților, a fost numită recentdirector general al RENAR (Asociația de Acreditare din România).

Deputatul PSD Mircea Drăghici este consilier onorific al premierului Victor Ponta pe probleme legate de industria auto și transporturi, Drăghici este de altfel bun prieten cu Ponta.

- Advertisement -

Anterior, Cătălina Neague a a fost director tehnic la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea.

Foarte curios, din CV-ul stufos al doamnei Neague, postat pe site-ul RENAR, lipsește intervalul 2006-2008, adică exact perioada în care domnia sa a fost administrator la firma cu probleme a fratelui, e vorba de SC European Project Consulting Management SRL Pitești, societate cercetată în Dosarul Consultanța, instrumentat de către procurorii DNA, scrie Jurnalul de Argeş.

- Advertisement -

Asociaţia de Acreditare din RomâniaRENAR, este o organizaţie neguvernamentală, fără scop lucrativ, constituită pe baza prevederilor Legii 21/1924, cu modificările ulterioare, personalitatea juridică fiindu-i recunoscută prin Sentinţa Civilă nr. 1966 din 07.08.1990 (dosar 1975/PJ/1990) a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti. Asociaţia este recunoscută oficial ca organism naţional de acreditare unic, in temeiul OG 23/ 2009 şi in baza prevederilor Regulamentului (CE) nr.765/2008 şi funcţionează în coordonarea Ministerului Economiei.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img