spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvaluiriUN NOU SCANDAL CU SERVICII SECRETE ÎN SĂNĂTATE: Afacerile vărului generalului SRI...

UN NOU SCANDAL CU SERVICII SECRETE ÎN SĂNĂTATE: Afacerile vărului generalului SRI Coldea

-

In Medicare Technics SRL îl găsim la data de 5 martie 2008, ca reprezentant, în calitate de director general, pe Coldea George Tudor, din Cluj Napoca. Presa a scris că George Coldea este verișorul primar al adjunctului directorului SRI, generalul Florian Coldea și că cel din urmă ar fi cerut președintelui CJ Satu Mare ca spitalele din județ să dea contracte firmei condusă de vărul său, Medicare Technics SRL, afirmă într-o declarație pentru FLUX 24 fostul ofițer SRI, Adrian Radu.

Medicare a avut legături și cu alt offshore, S.C. MEDITERRANEAN RADIOGICAL SUPPLINES LIMITED cu sediul social în Malta, MT MSD08 Pieta, Sqaq Nra2, Triq ix-Xatt 48, de la care a preluat o părticică din firma Eurorad 2008 SRL.

- Advertisement -

George Coldea a fost și directorul firmei AUTOTRANSILVANIA —S.R.L., pe când asociat era Călin Stoia, milionarul clujean arestat în lotul Apostu, urmare a scandalului de corupție care a zguduit Clujul în urmă cu câțiva ani. Merită subliniat că și în cazul firmei Medicare Technics SRL, în ciuda numărului mare de contracte cu statul și a unei cifre de afaceri cumulată de 203 milioane lei pentru intervalul 2005-2013, profitul cumulat în toți acești ani, a fost de doar 5,4 milioane lei. Asta înseamnă o rată de profit de 2,66%.

Radu someaza DNA-ul sa raspunda public la implicarea verisorului super instelatului in coruptia din sistemul sanitar

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img