spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăMehedințiUN NOU DRUM MODERNIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI! DRUMUL JUDEȚEAN CENTURA DE...

UN NOU DRUM MODERNIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI! DRUMUL JUDEȚEAN CENTURA DE OCOLIRE DROBETA TURNU SEVERIN –CERNEȚI – VALEA COPCII – DEDOVIȚA – MARMANU – HUSNICIOARA – PERI – PRUNIȘOR A FOST RECEPȚIONAT

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat astăzi, procesul verbal de recepție a lucrărilor de reabilitare/modernizare realizate de Consiliul Județean Mehedinți, pe DJ 607A, în lungime de 27,8 kilometri, de-a lungul comunelor Șimian, Husnicioara și Prunișor.

- Reclama -

Peste 20 de kilometri din acest obiectiv reprezintă lungimea aferentă tronsoanelor de drum existente, iar 6,7 kilometri reprezintă varianta ocolitoare pentru porțiunea prăbușită în urma alunecărilor de teren din anul 2016.

Totodată, în cadrul proiectului s-a amenajat trecerea la nivel cu calea ferată în localitatea Cerneți,s-au realizat 97 legături cu drumurile laterale, zid de spijin în comuna Șimian, acolo unde structura drumului a necesitat acest lucru, dispozitive de scurgere a apelor, 123 accese la proprietăți (Simian- 32 buc; Husnicioara – 81 buc; Prunisor – 10 buc.).

Semnalizarea rutieră este bine realizată pentru a se asigura un trafic în condiții foarte bune atât ziua, cât și pe timpul nopții și au fost montate 523 indicatoare rutiere.

“Mă bucur că am ajuns la final cu un nou proiect de infrastructură și contribuim astfel, în continuare, la creșterea gradului de siguranță în trafic pe drumurile județene.Este o nouă lucrare de infrastructură rutieră foarte importantă pentru județul Mehedinți pentru care am atras fonduri europene în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria și am avut și o contribuție substanțială de la bugetul județului.Drumuri bune să avem!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img