spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăAnalizeUN NOU ATAC AL PREFECTULUI DE MEHEDINȚI LA SPITALUL JUDEȚEAN: A ...

UN NOU ATAC AL PREFECTULUI DE MEHEDINȚI LA SPITALUL JUDEȚEAN: A CONTESTAT NUMIREA CELUI DE-AL DOILEA MANAGER!

-

Declarația președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, după ce dispoziția de numire a doctorului Constantin Păsărin în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a fost atacată în contencios administrativ de prefectul județului:

În plină ascendență a cazurilor de Coronavirus în țară și implicit în județul Mehedinți unde la momentul actual avem 356 cazuri confirmate, prefectul județului își bate joc de sistemul care se luptă cu epidemia!

Asistăm la o nou atac al prefectului de Mehedinți la adresa sistemului medical mehedințean prin contestarea managerului Constantin Păsărin.

În timp ce noi, la Consiliul Județean am atras fonduri pentru modernizarea infrastructurii de sănătate, am avut grijă ca în timpul crizei generate de COVID 19, personalul medical să aibă echipamente de protecție și echipamente medicale pentru tratarea pacienților, am achiziționat aparatură de specialitate, prefectul de Mehedinți și Ministerul Sănătății au generat o criză fără precedent la vârful instituției! Contestă pe bandă rulantă manageri puși în funcție în mod absolut legal de către subsemnatul, în persoanele unor medici care au făcut carieră în județul Mehedinți atât din punct se vedere medical, cât și managerial, prin activitatea pe care au deafășurat-o. Până acum, dispozițiile de numire a domnilor doctori Radu Iman și Constantin Păsărin au fost atacate în contencios administrativ doar din dorința prefectului de a-și pune în aplicare în mod abuziv  ordinele de partid!

Nu face însă decât să își bată joc de întreg personalul medical din Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin căruia în loc de stabilitate, siguranță și susținere în activitate, i se servește clientelism politic de cea mai joasă speță! 

Într-o nouă încercare de a aduce lucrurile pe făgașul normal, voi numi un nou manager pentru Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, atribut conferit președintelui Consiliului Județean de legislația după care se ghidează activitatea medicală în această perioadă!

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

Prefectul și PNL sunt ocupați cu împărțirea funcțiilor în județ!”, a scris pe pagina sa de Facebook, președintele Consiliului Jidețean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img