spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăcoronavirusUn (Ne)Cuvios liberal, noul Ciocoi Dinu Păturică

Un (Ne)Cuvios liberal, noul Ciocoi Dinu Păturică

-

Comautosport, firma deținută de către deputatul PNL Robert Sighiartău și familia sa, se numără printre solictanții programului IMM Invest România, demarat de ministrul finanțelor, Florin Cîțu.Firma sa prin care vinde mașini, dar și IFN-ul pe care îl deține, au fost necruțători cu clienții lor, la începutul lunii aprilie, când mulți nu și-au mai putut plăti ratele pentru mașinile luate în leasing. IFN-ul familiei lui Robert Sighiartău a impus niște condiții absurde celor care au solicitat amânarea ratelor la automobilele cumpărate, scrie Observator BN.

- Reclama -

Robert Sighiartău este secretarul general al PNL.

Mai mulți bistrițeni au semnalat faptul că au transmis solicitări de amânare a ratelor pentru leasingul la mașinile pe care le-a achiziționat de la firma Comautosport, dar, ca răspuns, li s-au transmis condiții aberante. Mai exact, reprezentanții firmei Comautosport i-au transmis că ratele pot fi amânate doar cu condiția ca acesta să predea mașinile pe toată perioada amânării. Conform răspunsului trimis de firma de leasing, reprezentanții au motivat aceste condiții prin faptul că și ei sunt afectați de criza provocată de coronavirus.

Agonia firmei ar putea lua sfârșit, în curând, având în vedere că se numără prin aplicanții programului IMM INVEST ROMANIA, care permite IMM-urilor afectate semnificativ de criza COVID-19 să își asigure lichiditățile pentru derularea activității curente sau pentru investiții, prin accesarea unuia sau a mai multor credite pentru realizarea de investiții și/sau unul sau mai multe credite/linii de credit pentru capital de lucru, garantate de catre FNGCIMM în numele si contul statului roman, prin Ministerul Finantelor Publice.Cu alte cuvinte, dealer-ul de mașini Comautosport va beneficia de credit cu dobândă zero pentru a-și asigura lichiditățile și posibilitatea de a face investiții, dar va practica același dobânzi de leasing și condiții exigente prin IFN-ul complementar (IFN COMAUTOSPORT LEASING). O idee excelentă de pornire a motorului economiei pentru privilegiați ca Robert Sighiartău, mai scrie sursa citată.

Familia Sighiartău deține și firma IFN COMAUTOSPORT LEASING, dar aceasta NU a aplicat la programul IMM Invest.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...