Un membru PNL acuză: Ministrul propus la Cultură a fost șef la OTV, e ”un fel de Andrușcă”

0
454

Avem o garanție: Ministerul Culturii va continua să se otevizeze. Bogdan Gheorghiu – propunerea PNL pentru postul de ministru la Cultură – are și certificat în acest sens. Când era OTV-ul în expansiune, domnul în cauză a înființat o stație locală în Suceava. Gheorghiu pare un fel de Andrușcă din PNL, a scris pe facebook istoricul Dorin Dobrincu, fost șef al Arhivelor Naționale și membru PNL Iași.

Gheorghiu a urmat cursurile Universității Ecologice București – Facultatea de Arte- Actorie, iar licența a susținut-o la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași – Facultatea de Actorie.

n CV-ul propriu, Gheorghiu arată că a fost realizator de emisiuni de televiziune și radio și managerul unui radio din Rădăuți. În anul 2002 a deschis stația locală de televiziune OTV Suceava. În 2005 a pus bazele postului TV Rădăuți, unde ulterior a fost manager. În anul 2007 a deschis postul regional de televiziune Bucovina TV, unde a fost realizator, director de programe manager și proprietar al postului.

În anul 2016 a fost ales în Camera Deputaților pe listele PNL Suceava.