Un lider PSD la Moscova: Este plecat la înmormântarea lui Lenin

0
145

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, spune că vrea să realizeze parteneriate culturale şi economice cu Rusia, în condiţiile în care România va participa la o expoziţie într-unul dintre cele mai mari parcuri etnografice din lume, situat la 90 de kilometri de Moscova, unde va prezenta printre altele, case tradiţionale româneşti, replici ale cetăţilor, precum şi produse tradiţionale.

În Vaslui conform presei locale Buzatu a dat sfoarã în tarã cã e plecat la Moscova, alãturi de deputatul Adrian Solomon si liderul PSD din R. Moldova, Victor Alexeev. Cel putin, asta a lãsat sã se înteleagã Buzatu, anuntând cã face o cãlãtorie de plãcere în capitala Rusiei, fãrã alte întâlniri oficiale. „Da, dl. presedinte este la Moscova, asa ne-a spus, alãturi de Solomon si, probabil, Alexeev. A dorit sã vadã Moscova si de asta este în vizitã acolo”, spune o sursã din PSD,

De ce ar pleca, brusc, Buzatu la Moscova? Iatã ce a anuntat, ieri, primarul comunei Stefan cel Mare: „Dl. presedinte Dumitru Buzatu nu poate participa la sãrbãtoarea noastrã, pentru cã are un motiv personal. Este plecat la Moscova, la înmormântarea lui Lenin”.

Misterul s-a destrămat luni: Buzatu a plecat oficial la Moscova.