spot_img
16.2 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDezvaluiriUn liberal face dezvăluiri din filiala Constanța: Sute de mii de euro...

Un liberal face dezvăluiri din filiala Constanța: Sute de mii de euro au intrat și au plecat din partid

-

În anul 2016, au avut loc două campanii electorale. În interiorul campaniei electorale și în precampanie, sumele de bani nu sunt mici, din contră, sunt foarte mari.Nu discutăm de 5.000 de euro sau de 10.000 de euro, discutăm de câteva sute de mii de euro.Faptul că nu s-a făcut această descărcare de gestiune, îmi dă voie să fiu foarte circumspect vizavi de modul în care banii au ajuns în partid și modul în care banii au plecat din partid, a declarat consilierul județean PNL de Constanța, Cristy Băisan, conform Replica de Constanța.

Robert Boroianu, într-un mod nestatutar a devenit în vara anului trecut trezorier al PNL Constanța.Trezorierul este cel care gestionează banii în partid.Conform statutului, trezorierul are obligația de a prezenta organizației lunar un raport de trezorerie astfel încât membri partidului să cunoască situația financiară a partidului. În ciuda faptului că am cerut în mod repetat să ni se prezinte o situație la zi a banilor din interiorul filialei, acest raport de trezorerie niciodată nu a fost prezentat, a mai spus el.

- Advertisement -

„În organizații mari: Mangalia, Medgidia, Năvodari, Cernavodă; asistăm la o viciere profundă a procesului electoral intern care se manifestă printr-o blocare a accesului membrilor PNL la vot! Tot noaptea, în interiorul filialei județene se fac liste cu membri care au voie să voteze, printr-o interpretare incorectă a statutului!Trăim un paradox, într-o localitate cum este Medgidia, cu 40.000 de locuitori, vedem că, la vot, pentru alegerea președintelui organizației, vor participa 56 de membri! Într-o localitate cum este Mangalia, la vot vor avea acces puțini peste 100 de membri! Sunt organizații vechi și mari, cu sute de membri! Cerința conducerii PNL a fost ca acești membri să aibă un cuvânt de spus, numai că li s-a luat dreptul la vot! La Medgidia, într-un mod total abuziv, s-a blocat dreptul membrilor de a-și plăti cotizațiile! Există peste 200 de membri care s-au dus la sediu să își plătească cotizația și li s-a refuzat acest lucru! Aceeași situație și la Năvodari”, a subliniat consilierul județean.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img